Beleidsplan 2020:

• De doelstelling en te verrichten werkzaamheden van de instelling
  • Even als vorig jaar gaan we weer voor het verbeteren van de leefomgeving door het ondersteunen van extra activiteiten voor het Familie Kinder Huis Toruń in Polen.
    We hebben in 2019 een bedrag van € 550,= voor extra activiteiten aangeboden.
    Voor 2020 hopen we voldoende geld te ontvangen voor vakantieuitjes in 2021.

• De wijze van verwerving van inkomsten
  • Middels werving van sponsoren, donateurs en anderen, die het kindertehuis een warm hart toedragen, hopen we financiele middelen te ontvangen. Hiertoe worden er folders met informatie verspreid.
    Ook zullen er zo mogelijk activiteiten plaats vinden als Bingo, Rommelmarkt, en dergelijk waarbij de opbrengst tengoede komt aan de stichting.
    Het verkrijgen van materiaal en materieel zal geen uitzondering zijn.

• Het beheer en de besteding van het vermogen van de instelling
  • Het beheer van de financiele middelen berust bij de penningmeeste. Ter voorkoming van te maken bankkosten is het totale bedrag in kas. Donaties kunnen worden gedaan middels de partikuliere bankrekening van de directie welke deze per omgaande stort in de kas van de stichting.
    Medio oktober vertrekt een bestuurslid naar Toruń en zal het kindertehuis een bezoek brengen waarbij dan een hoogst mogelijk afgerond bedrag overhandigd zal worden tegen een ontvangst bevestiging.